Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειριζόμενοι Διακόπτες/Πρίζες » NETIO 4C - Έξυπνη μονάδα παροχής τροφοδοσίας - Δικτυακή πρίζα - PDU
 
NETIO 4C - Έξυπνη μονάδα παροχής τροφοδοσίας - Δικτυακή πρίζα - PDU [14.10012]

Το NETIO 4C είναι μια μικρή 110 / 230V PDU (μονάδα διανομής ισχύος) με τέσσερις ελεγχόμενες IEC-320 C13 (max 8Α) πρίζες. Περιλαμβάνει ένα Ethernet switch και δύο θύρες LAN για τις συνδέσεις δικτύου.

Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 218,000€ 


 • NETIO 4C - Έξυπνη μονάδα παροχής τροφοδοσίας - Δικτυακή πρίζα - PDU
 • NETIO 4C - Έξυπνη μονάδα παροχής τροφοδοσίας - Δικτυακή πρίζα - PDU
 • NETIO 4C - Έξυπνη μονάδα παροχής τροφοδοσίας - Δικτυακή πρίζα - PDU

Κάθε μία από τις τέσσερις εξόδους τροφοδοσίας μπορεί να τεθεί σε on / off μεμονωμένα, μέσω του διαδικτύου, από ένα mobile app, ή με τη χρήση διαφόρων M2M APIs (SNMP, MQTT, XML, Modbus / TCP, ..). Προσαρμοσμένα Lua scripts μπορούν να τρέξουν απευθείας στη συσκευή NETIO 4C.

Ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, η NETIO 4C παρέχει μια σειριακή θύρα RS-232 (3-pin) που μπορεί να ελεγχθεί με ένα Lua script ή να χρησιμοποιηθεί ως μια απομακρυσμένη σειριακή θύρα.
Η έξυπνη PDU NETIO 4C έχει σχεδιαστεί για τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας σε racks. Χρησιμοποιήστε το προϊόν κάθε φορά που θα πρέπει να ελέγχετε ξεχωριστά τις 110 / 230V πρίζες. Οι εξόδοι τροφοδοσίας μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα από ένα mobile app, από ένα πρόγραμμα υπολογιστή (μέσω M2M API) ή με ένα προσαρμοσμένο script  (Lua) που τρέχει απευθείας στην έξυπνη μονάδα PDU NETIO 4C.

Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τη NETIO 4C για να εξασφαλιστεί μια καθορισμένη ακολουθία τροφοδοσίας μετά από διακοπές ρεύματος και να θέτουν σε on / off τις πρίζες  σε συγκεκριμένους χρόνους (λειτουργία Scheduler). Μια άλλη συχνή εφαρμογή είναι η «PING Heartbeat» - αυτόματη λύση επανεκκίνησης (λειτουργία IP WatchDog).

 

Ενσωματωμένο Ethernet Switch

Οι δύο θύρες LAN του NETIO 4C συνδέονται σε ένα εσωτερικό Ethernet switch. Αυτό καθιστά εύκολη την σύνδεση daisy-chain των συσκευών NETIO 4C  ώστε να μπορούν να συνδεθούν όλες μαζί σε μία μόνο σύνδεση LAN.

Λειτουργίες για τους κοινούς χρήστες IT

 • Οι πρίζες μπορούν να ελεγθούν μέσω του Web ή με μια εφαρμογή για κινητά (iOS / Android).
 • Το switching των πριζών μπορεί να είναι χρονικά ελεγχόμενο από τον Scheduler με μια γραφική διεπαφή (graphical interface).
 • Η λειτουργία IP WatchDog (αυτόματη επανεκκίνηση) ελέγχει την έξοδο 230V ανιχνεύοντας «ping» αποκρίσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε επανεκκίνηση σε μη ανταποκρινόμενους servers, routers ή μικροκυματικές ζεύξεις.
 • Το ANxx (Application Notes) είναι μια βιβλιοθήκη με παραδείγματα χρήσης των NETIO ηλεκτρικών πριζών σε διάφορες εφαρμογές, σύνδεσης με third-party λογισμικό και ούτω καθεξής.

 


M2M API
Η  έξυπνη PDU (μονάδα διανομής ισχύος) NETIO 4C προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη για πολλά πρωτόκολλα δικτύου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο κάθε εξόδου. Αυτά τα πρωτόκολλα δικτύου ονομάζονται M2M (machine to machine) API (Application Programming Interface).
 

 •     Telnet (Kshell) / SSL
 •     CGI (HTTP GET)
 •     SNMP / SNMPv3
 •     XML (http / https)
 •     jSON
 •     SIP
 •     MQTT (MS Azure)

 

Ασφάλεια (SSL)
Η NETIO 4C υποστηρίζει την ενισχυμένη ασφάλεια δικτύου. Το πρωτόκολλο HTTPS δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του browser και του web server.
Η τρίτη γενιά SNMP v3 προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του SNMP. Το πρωτόκολλο MQTT για IoT cloud εφαρμογές περιλαμβάνει ασφάλεια SSL.

 

Παρακολούθηση των συνδεδεμένων συσκευών (IP WatchDog λειτουργία)

Η λειτουργία WatchDog IP της έξυπνης μονάδας PDU NETIO 4C παρακολουθεί ping (ICMP) απαντήσεις. Όταν η συσκευή που παρακολουθείται τροφοδοτείται από μία από τις ελεγχόμενες ηλεκτρικές εξόδους, η μονάδα NETIO μπορεί να την επανεκκινήσει αποσυνδέοντας εν συντομία την τροφοδοσία.

Ως ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν Lua scripts για να γράψουν πιο πολύπλοκες συνθήκες για την παρακολούθηση άλλων συσκευών. Για παράδειγμα, η σωστή λειτουργία άλλων συσκευών (heartbeat) μπορεί να ελεγχθεί από την ανάλυση των αρχείων XML, φόρτωση ιστοσελίδων και ούτω καθεξής.

 

RS-232 σειριακή θύρα του NETIO 4C

Η έξυπνη PDU NETIO 4C  παρέχει μια σειριακή θύρα RS-232 σε μια 3-pin υποδοχή. Η σειριακή θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια απομακρυσμένη σειριακή θύρα (ένα tunnel σύνδεσης TCP με τη σειριακή θύρα), ή ελεγχόμενη με Lua scripts.

Τα Lua scripts μπορούν να στείλουν strings (αλφαριθμητικά) σε αυτή τη σειριακή θύρα και να διαβάσουν τις απαντήσεις. Αυτό το καθιστά εφικτή τη σύνδεση με βιομηχανικές συσκευές, προκειμένου, για παράδειγμα, να αντιδρά σε μία υψηλή θερμοκρασία που γίνεται αισθητή από ένα αισθητήρα RS-232 με εναλλαγή (switching) σε μια συγκεκριμένη έξοδο.

 

 Προγραμματιζόμενα scripts Lua:

Η έξυπνη PDU NETIO 4C μπορεί να τρέξει προσαρμοσμένα scripts. Υποστηρίζει τη γλώσσα scripting Lua. Το script του χρήστη (ή διάφορα scripts) μπορούν να τρέξουν απευθείας στο PDU. Τα script είναι γραμμένα στο web Interface .


Τα Lua scripts μπορούν να στείλουν e-mail, να διαβάσουν τιμές από την RS-232, ή να εναλλάσουν σε on / off τις πρίζες ξεχωριστά.

Μπορούν επίσης να κάνουν τα εξής:

 • Αποστολή και λήψη ICMP ping
 • Κατεβάζουνκαι να αναλύουν τα αρχεία XML από άλλες συσκευές (από μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP)
 • Λαμβάνουν HTTP GET αιτήματα (CGI scripts)
 • Εκτέλεση ενεργειών που εξαρτώνται χρονικά (Scheduler)

 

Εφαρμογές της μονάδας NETIO 4C:
Η έξυπνη PDU NETIO 4C  τυπικά χρησιμοποιείται για τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα rack 19" (καμπίνα) σε ένα data center. Κάθε έξοδος-πρίζα IEC-320 μπορεί να τεθεί σε on / off, και αρκετές NETIO 4C PDUs  μπορούν να συνδεθούν σε σειρά χάρη στις δύο θύρες LAN.

Η καθυστέρηση (switching-on) των μεμονωμένων πριζών κατά την ανάκτηση από μια διακοπή ρεύματος αποτρέπει τα σφάλματα στους διακόπτες κυκλωμάτων. Η NETIO 4C διαθέτει ηλεκτρονική ασφάλεια και αύξηση της προστασίας από την υπέρταση.

 

Είσοδος τροφοδοσίας: IECsocket
C14 + power switch

Έξοδοι τροφοδοσίας: 4x IEC320 C13 (8A)

 

Δυνατότητες ελέγχου των πριζών (power outlet) :

 • Buttons
 • NETIO Mobile app for iOS/Android
 • WEB browser – link na obrázek WEB rozhranní
 • M2M API (Telnet, KSHELL, SIP, CGI, SNMP v3, XML, JSON …)
 • Lua script

 

    Δίκτυο:

 • 2x Ethernet (LAN)
 • Περιλαμβάνεται ένα Ethernet switch 


-Serial interface: RS-232 (3 pin)
-IP Watchdog function – αυτόματη επανεκκίνηση συσκευών η οποιά σταματά την ανταπόκριση σε “ping”
-Scheduler – ένας έξυπνος προγραμματισμός ενεργειών (calendar)
-M2M API διεπαφή (διάφορα πρωτόκολλα για τον έλεγχο των πριζών και την μέτρηση κατανάλωσης)
-Η συμπεριφορά μπορεί να προγραμματιστεί σε  Lua
-Δεν απαιτείται λογισμικό προς εγκατάσταση, ένας web browser είναι το μόνο που χρειάζεται

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα