Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Συστήματα Ασφαλείας » Προτεινόμενα Πακέτα Συναγερμών » Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 
Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security

Το πακέτο βασίζεται στο αξιόπιστο κέντρο συναγερμού και πυρανίχνευσης APOLLO-TD16  με μικροϋπολογιστή  της Sigma Security που μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές ή μεγάλες κατοικίες, μικρές επιχειρήσεις  αλλά με τις επεκτάσεις που διαθέτει είναι κατάλληλο και για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.
Ο πίνακας διαθέτει επίσης, έναν τηλεφωνητή δύο καναλιών που  με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται), μπορεί παράλληλα με τον αποκωδικοποιητή  να αποστείλει ηχογραφημένο μήνυμα παραβίασης για να σας ενημερώσει για τον αριθμό της ζώνης από την οποία προέρχεται  η παραβίαση.


Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 272,195€ 


 • Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-2 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security

Διαθέτει 8 ζώνες (με δυνατότητα διπλασιασμού σε 16 ζώνες). Ο πίνακας είναι βασισμένος σε μικροϋπολογιστή και το λογισμικό που το συνοδεύει σας παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου  προγραμματισμού μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Την μονάδα  συναγερμού συμπληρώνει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μολύβδου 12 volt, 7Ah


Το κέντρο συνοδεύεται από  το πληκτρολόγιο APOLLO-KP/LCD της Sigma, με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD, φωτιζόμενα πλήκτρα, βομβητή και μενού στα Ελληνικά. Είναι πανεύκολο  τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα συναγερμού.

Εξωτερική σειρήνα συναγερμού MARS 250 με πλαστικό περίβλημα μεγάλης αντοχής με ηχητικό σήμα 120 db, Με αναλογία φλας 60/λεπτό, Με λειτουργία SAB/SCD, αυτοπροστατευόμενη δέχεται μπαταρία 12V 7,2Ah, (συμπεριλαμβάνεται) Ένδειξη LED, 12VDC Διαστάσεις 30(Υ) χ 22(Μ) χ 6,5(Π)


Τα παραπάνω προϊόντα είναι ελληνικής κατασκευής , έχουν  2 έτη εγγύηση και σέρβις απεριόριστου χρόνου.
Το σύστημα συναγερμού συνοδεύουν  επίσης , 4 ανιχνευτές κίνησης BINGO με άνοιγμα 90° και απόσταση κάλυψης 15-20 μέτρων, και λειτουργία αγνόησης μικρών κατοικιδίων. 6 μαγνητικές επαφές SD-8561 της Sunwave με άνοιγμα 1 ίντσα, οι οποίες μπορούν να  τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο ταινία . Τέλος το πακέτο συμπληρώνει η εσωτερική σειρήνα PS-913.

Αναλυτικά τα προϊόντα του πακέτου:

 1. Κεντρική μονάδα: 1x Sigma APOLLO-TD16
 2. Μπαταρία Κέντρου: 1x Ultracel 12V 7Ah
 3. Πληκτρολόγιο: 1x Sigma APOLLO-KP/LCD
 4. Εξωτερική Σειρήνα: 1x MARS 250
 5. Μπαταρία Σειρήνας: 1xUltracel 12V 2.4AH
 6. Ανιχνευτές Κίνησης: 4x BINGO
 7. Μαγνητικές Επαφές: 6x SD-8561W
 8. Εσωτερική Σειρήνα: 1x PS-913

Στο  παραπάνω σύστημα που σας προσφέρουμε μπορούν προστεθούν επιπλέον περιφερειακά, διαφόρων εταιριών όπως, GSM/GPRS  για σύνδεση με κέντρο σημάτων,  τηλεφωνητές,  ανιχνευτές κίνησης, μπάρες και beam περιμετρικής προστασίας, έξυπνες επαφές, ασύρματοι δέκτες και ασύρματες επαφές, τηλεχειριστήρια για ασύρματη όπλιση / αφόπλιση, καλωδιώσεις κλπ.
Η εταιρία μας (κατόπιν συνεννόησης), έχει επιπλέον την δυνατότητα να σας προμηθεύσει στα  μέτρα που επιθυμείτε, τις καλωδιώσεις που θα χρειαστείτε για την σύνδεση του συστήματος.

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα