Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Συστήματα Ασφαλείας » Προτεινόμενα Πακέτα Συναγερμών » Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 
Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security

Το πακέτο βασίζεται στο αξιόπιστο κέντρο συναγερμού και πυρανίχνευσης APOLLO-TD16  με μικροϋπολογιστή  της Sigma Security που μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές ή μεγάλες κατοικίες, μικρές επιχειρήσεις  αλλά με τις επεκτάσεις που διαθέτει είναι κατάλληλο και για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.
Ο πίνακας διαθέτει επίσης, έναν τηλεφωνητή δύο καναλιών που  με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται), μπορεί παράλληλα με τον αποκωδικοποιητή  να αποστείλει ηχογραφημένο μήνυμα παραβίασης για να σας ενημερώσει για τον αριθμό της ζώνης από την οποία προέρχεται  η παραβίαση.


Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 292,358€ 


 • Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security
 • Πακέτο Mikra-Set-1 Σύστημα Συναγερμού με μονάδα της Sigma Security

Διαθέτει 8 ζώνες (με δυνατότητα διπλασιασμού σε 16 ζώνες). Ο πίνακας είναι βασισμένος σε μικροϋπολογιστή και το λογισμικό που το συνοδεύει σας παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου  προγραμματισμού μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Την μονάδα  συναγερμού συμπληρώνει  η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μολύβδου 12 volt, 7Ah


Το κέντρο συνοδεύεται από  το πληκτρολόγιο APOLLO-KP/LCD της Sigma, με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD, φωτιζόμενα πλήκτρα, βομβητή και μενού στα Ελληνικά. Είναι πανεύκολο  τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα συναγερμού.
Η σειρήνα  VENUS της Sigma, διαθέτει εξωτερικό φλας και ακουστική ισχύ 122dB. Είναι κατασκευασμένη από Polycarbonate και εσωτερικά διαθέτει ισχυρό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Στην σειρήνα συμπεριλαμβάνεται η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μολύβδου 12 volt, 2,4 Ah
Τα παραπάνω προϊόντα είναι ελληνικής κατασκευής , έχουν  2 έτη εγγύηση και σέρβις απεριόριστου χρόνου.
Το σύστημα συναγερμού συνοδεύουν  επίσης , 4 ανιχνευτές κίνησης BINGO με άνοιγμα 90° και απόσταση κάλυψης 15-20 μέτρων, και λειτουργία αγνόησης μικρών κατοικιδίων. 6 μαγνητικές επαφές SD-8561 της Sunwave με άνοιγμα 1 ίντσα, οι οποίες μπορούν να  τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο ταινία . Τέλος το πακέτο συμπληρώνει η εσωτερική σειρήνα PS-913.

Αναλυτικά τα προϊόντα του πακέτου:

 1. Κεντρική μονάδα: 1x Sigma APOLLO-TD16
 2. Μπαταρία Κέντρου: 1x Ultracel 12V 7Ah
 3. Πληκτρολόγιο: 1x Sigma APOLLO-KP/LCD
 4. Εξωτερική Σειρήνα: 1x Sigma VENUS
 5. Μπαταρία Σειρήνας: 1xUltracel 12V 2.4AH
 6. Ανιχνευτές Κίνησης: 4x BINGO
 7. Μαγνητικές Επαφές: 6x SD-8561W
 8. Εσωτερική Σειρήνα: 1x PS-913

Στο  παραπάνω σύστημα που σας προσφέρουμε μπορούν προστεθούν επιπλέον περιφερειακά, διαφόρων εταιριών όπως, GSM/GPRS  για σύνδεση με κέντρο σημάτων,  τηλεφωνητές,  ανιχνευτές κίνησης, μπάρες και beam περιμετρικής προστασίας, έξυπνες επαφές, ασύρματοι δέκτες και ασύρματες επαφές, τηλεχειριστήρια για ασύρματη όπλιση / αφόπλιση, καλωδιώσεις κλπ.
Η εταιρία μας (κατόπιν συνεννόησης), έχει επιπλέον την δυνατότητα να σας προμηθεύσει στα  μέτρα που επιθυμείτε, τις καλωδιώσεις που θα χρειαστείτε για την σύνδεση του συστήματος.

Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα