Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Τηλεφωνία - Internet - Δίκτυο » Αξεσουάρ Κινητών Τηλεφώνων-Ενισχυτές-Αναμεταδότες Σήματος-Κεραίες-Φορτιστές » Ενισχυτές Σήματος-Κεραίες- Καλωδιώσεις GSM/GPS » Κεραίες Gsm / Gps » Πολυκατευθυντική κεραία (900MHz-1800MHz-2100MHz) εξωτερικών-εσωτερικών χώρων (Marine type)
 
Πολυκατευθυντική κεραία (900MHz-1800MHz-2100MHz) εξωτερικών-εσωτερικών χώρων (Marine type) [04.10039]

Η εξωτερική κεραία MR Omni είναι ιδανική για τις εφαρμογές αναμεταδοτών Tri-Band ή για να χρησιμοποιηθεί όπου απαιτείται κάλυψη πολλαπλών δικτύων. Ιδανική για σκάφη.

Η εξωτερική κεραία MR Omni είναι ιδανική για τις εφαρμογές αναμεταδοτών Tri-Band ή για να χρησιμοποιηθεί όπου απαιτείται κάλυψη πολλαπλών δικτύων.

Εφόσον αυτή η κεραία είναι παν-κατευθυντική , δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί με γνώμονα έναν συγκεκριμένο σταθμό. Η κεραία θα λάβει το σήμα από οποιαδήποτε κατεύθυνση και πρέπει να τοποθετηθεί όσο πιο ψηλά γίνετε για καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή η κεραία είναι δημοφιλής σε εφαρμογές όπως σε πλοία και γιώτ καθώς και γενικότερα σε οχήματα, τροχόσπιτα και φορτηγά.

Τιμή στο κατάστημα: 70,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 62,504€ 


Η εξωτερική κεραία MR Omni είναι μία low gain κεραία και μη-κατευθυνόμενη. Εάν το επίπεδο του εξωτερικού σας σήματος είναι μικρότερο από 3 γραμμές δεν θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κεραία. Εάν έχετε ένα πολύ χαμηλό εξωτερικό σήμα, παρακαλούμε να προμηθευτείτε αντί αυτού την κεραία MR Yagi higher gain, η οποία είναι κατευθυνόμενη . Η MR Outdoor Omni αποδίδει καλύτερα όπου το επίπεδο του εξωτερικού σήματος δεν είναι λιγότερο από 3 γραμμές και όπου χρειάζεται κάλυψη πολλαπλών δικτύων. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το προϊόν αυτό ή για την χρήση του, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικές Προδιαγραφές


Frequency Range 824-960 / 1710-2500 MHz
Polarization - Vertical
Gain - 7dBi
VSWR <= 2.0
Max Power - 100W
Impedance - 50 Ohm
Lightening Protection - Direct Ground
Connector Type - N-Female
Radome Material - PVC
Radome Color - White
Radiating Element - Copper
Dimensions - 200 x 120 mm
Weight - 250 g

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα