Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειρισμοί / GSM - GPRS Εντολών - Ενδείξεων » Τηλεχειρισμοί GSM /GPRS Μέσω Κινητού ή Σταθερού Τηλεφώνου » Τηλεχειρισμοί GSM Αντλιοστασίων και Δεξαμενών » ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ / ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΜΕΣΩ GSM
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ / ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΜΕΣΩ GSM [MT820]

Είναι ένα σετ δύο GSM συσκευών που επικοινωνούν μεταξύ τους, με σκοπό το αυτόματο γέμισμα μίας δεξαμενής από ένα απομακρυσμένο αντλιοστάσιο. Μπορεί να λειτουργήσει για οποιαδήποτε απόσταση μεταξύ δεξαμενής και αντλιοστασίου, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή όχι οπτικής επαφής. Το σύστημα MT820 ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα το αντλιοστάσιο βάσει της στάθμης της δεξαμενής, χωρίς να προκαλεί χρέωση επικοινωνίας σε κάποια από τις δύο συσκευές. Επιπλέον, ο πίνακας δεξαμενής μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις μέσω SMS για υπερχείλιση και άδειασμα δεξαμενής. Το σύστημα έχει απεριόριστη εμβέλεια (λειτουργεί όπου υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας).

Τιμή στο κατάστημα: 1.150,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 1.108,943€ 


Το σύστημα MT820 αποτελείται από έναν στεγανό πίνακα στην δεξαμενή και ένα σετ δύο συσκευών σε βάση τύπου λυχνίας στο αντλιοστάσιο.Και οι δύο συσκευές (δεξαμενής, MT82και αντλιοστασίου, MT812) χρειάζονται από μία κάρτα SIM για να ενεργοποιηθούν. Ο μόνος προγραμματισμός που χρειάζεται γίνεται με την αποστολή ενός μηνύματος SMS προς κάθε μία συσκευή, με το οποίο δηλώνεται ο αριθμός επικοινωνίας του ζευγαριού του. Χρησιμοποιείται σαν τηλεχειρισμός σε κάθε είδους εγκατάσταση δεξαμενής που γεμίζει από απομακρυσμένο αντλιοστάσιο, ανεξαρτήτως της ισχύος και του είδους της αντλίας. Η μόνη προϋπόθεση για την εφαρμογή του είναι η ύπαρξη τάσης 230VAC στον χώρο της δεξαμενής. Ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν τηλεειδοποίηση πολύ υψηλής ή πολύ χαμηλής στάθμης νερού στη δεξαμενή, σε ένα ή περισσότερα κινητά τηλέφωνα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τροφοδοσία 230VAC / 50Hz, µέγιστη κατανάλωση 10W
ΜΠΑΤΑΡΙΑ Επαναφορτιζόµενη µπαταρία µολύβδου 12V / 1,3Ah
Κεραία Εσωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ     IP56
ΕΙΣΟΔΟΙ Τρείς (3) είσοδοι φλοτέρ ψυχρής επαφής
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 300x220x120 mm
MODEM Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα