Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειρισμοί / GSM - GPRS Εντολών - Ενδείξεων » Τηλεχειρισμοί GSM /GPRS Μέσω Κινητού ή Σταθερού Τηλεφώνου » Τηλεχειρισμοί GSM Αντλιοστασίων και Δεξαμενών » ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΣΩ GSM
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΣΩ GSM [MT810]

Είναι μια GSM συσκευή η οποία είναι σχεδιασμένη για τον τηλεχειρισμό και την παρακολούθηση της λειτουργίας αντλιοστασίων. Ο χειριστής μπορεί με το κινητό του τηλέφωνο να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την λειτουργία του αντλιοστασίου από οποιαδήποτε απόσταση, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS ή αναπάντητων κλήσεων. Αμέσως μετά το χειρισμό λαμβάνει μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω SMS.

Τιμή στο κατάστημα: 710,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 682,000€ 


Η σύνδεση του πίνακα MT810 γίνεται μέσω μιας σειράς κλεμμών προς τον υπάρχοντα πίνακα του μοτέρ της αντλίας, παράλληλα με τα μπουτόν START - STOP Η συσκευή χρειάζεται μόνο μια κάρτα SIM για να ενεργοποιηθεί. Διατίθεται προγραμματισμένη και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χειριστής είναι να δηλώσει τον ή τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων των χειριστών της συσκευής με την αποστολή ενός γραπτού μηνύματος.
Ο MT810 είναι κατασκευασμένος σε στεγανό πίνακα IP56. Λειτουργεί σαν Τηλεχειρισμός με επιβεβαίωση σε κάθε είδους συστήματα άρδευσης και ύδρευσης, ανεξαρτήτως της ισχύος και του είδους των αντλιών. Ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν τηλεειδοποίηση συναγερμού σε προσπάθεια παραβίασης του χώρου του αντλιοστασίου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΠΑΤΑΡΙΑ Επαναφορτιζόµενη µπαταρία µολύβδου 12V / 1,3Ah
Κεραία Εσωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ IP56
ΕΞΟΔΟΙ Δύο (2) έξοδοι relay START - STOP 230V / 10A - AC1
ΕΙΣΟΔΟΙ Τρεις (3) είσοδοι ψυχρής επαφής
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 300x220x120 mm
MODEM Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900
ΤΡΟΦΟ∆ΟΣΙΑ 230VAC / 50Hz, µέγιστη κατανάλωση 10W

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα