Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Τηλεφωνία - Internet - Δίκτυο » Internet / Δίκτυo & Aξεσουάρ » Διάφορα Δικτυακά Αξεσουάρ » EDIMAX GP-101SF Gigabit PoE Splitter
 
EDIMAX GP-101SF Gigabit PoE Splitter [195-0062]

Gigabit PoE Splitter

- Εύκολη εγκατάσταση, End-to-End PoE
- Υποστηρίζει τα standards 802.3af PoE και proprietary PoE όπως PoE injectors
- Χωρίζει μια δικτυακή PoE σύνδεση σε ξεχωριστή σύνδεση τροφοδοσίας ρεύματος και σύνδεση δεδομένων Gigabit
- Επιτρέπει την εγκατάσταση μη-PoE συσκευών σε απομακρυσμένα σημεία όπου δεν υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος
- Διακόπτης επιλογής εξόδου τάσης 5V DC, 9V DC ή 12V DC
- Προστασία PoE βραχυκυκλώματος της συσκευής
- Προσφέρει τροφοδοσία ρεύματος και δεδομένα έως και 100 μέτρα μέσω ένος καλωδίου Ethernet
- Μειώνει το κόστος εγκατάστασης και εξοπλισμού ενός τοπικού δικτύου
- Εύκολη Plug and Play επιτραπέζια ή επιτοίχια εγκατάσταση

Τιμή στο κατάστημα: 24,500€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 21,576€ 


Το GP-101SF Gigabit PoE (Power over Ethernet) Splitter χρησιμοποιείται για την παροχή δεδομένων και τροφοδοσίας ρεύματος σε μη-PoE Fast Ethernet ή Gigabit Ethernet προϊόντα όπως δικτυακές κάμερες και ασύρματα access points, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet και χωρίς τη χρήση πριζών ή καλωδίων ρεύματος. Ιδανικό για απομακρυσμένα σημεία, το GP-101SF επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ ενός PSE (Power Source Equipment) και του GP-101SF έως και Gigabit ταχύτητες ενώ παρέχει τροφοδοσία ρεύματος με τάση 12V, 9V ή 5V DC ταυτόχρονα, σε απόσταση έως και 100 μέτρα. Το GP-101SF είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτείται η χρήση εργαλείων ή λογισμικού, προσφέροντας οφέλη όπως εξοικονόμιση χρημάτων, εύκολος σχεδιασμός τοπολογίας δικτύου, αλλά και μέγιστη αξιοπιστία.

Υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.3af και την τεχνολογία PoE, επιτρέποντας συμβατότητα με άλλα 802.3af PoE/συμβατά injectors και switches. Το GP-101SF είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτούνται εργαλεία ή κάποια ρύθμιση λογισμικού. Απλά συνδέστε το GP-101SF σε οποιαδήποτε συσκευή τροφοδοσίας PoE, μονάδα injector ή PoE switch που παρέχουν τροφοδοσία σε Ethernet συσκευές. Το GP-101SF προσφέρει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μία ολοκληρωμένη end-to-end PoE λύση.

Εξοικονόμιση χρημάτων κατά τη σχεδίαση του τοπικού δικτύου
Χάρη στην τεχνολογία PoE, το GP-101SF εκμηδενίζει την ανάγκη και το κόστος τοποθέτησης μια Ethernet συσκευής όπως ένα ασύρματο access point ή δικτυακή κάμερα κοντά σε μία πρίζα ή την εγκατάσταση επιπλέον καλωδίων τροφοδοσίας ρεύματος. Για την ακόμη πιο εύκολη σχεδίαση του δικτύου, το μικρού μεγέθους GP-101SF μπορεί να τοποθετηθεί σε ταβάνι ή τοίχο μέχρι και 100 μέτρα μακριά από την πηγή παροχής ρεύματος.

- Αξιόπιστη και ευέλικτη παροχή ρεύματος
Το GP-101SF παρέχει προστασία από PoE βραχυκύκλωμα προστατεύοντας την δικτυακή συσκευή και υποστηρίζει 5V, 9V ή 12V DC έξοδο μέσω ενός ενσωματωμένου διακόπτη επιλογής σύμφωνα με τις απαιτήσεις της δικτυακής συσκευής.

Κατασκευαστής:EDIMAX
Εγγύηση:2 χρόνια
Βάρος:0.148 kg
Διαστάσεις συσκευασίας:155x120x40 mm

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα