Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειρισμοί / GSM - GPRS Εντολών - Ενδείξεων » Πομποί και Δέκτες Ψηφιακών και Αναλογικών Σημάτων 169,4MHz » ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ
 
ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ [LFT169 & LFR169]

Ο πομπός LFT169 και ο δέκτης LFR169 είναι ένα ζευγάρι ασύρματης μετάδοσης ψηφιακών και αναλογικών σημάτων, μεγάλης εμβέλειας, που λειτουργεί στην περιοχή συχνοτήτων 169,4MHz, για την οποία δεν απαιτείται άδεια χρήσης.

 

 

  • ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ
  • ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ
  • ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Ο πομπός LFT169 και ο δέκτης LFR169 είναι ένα ζευγάρι ασύρματης μετάδοσης ψηφιακών και αναλογικών σημάτων, μεγάλης εμβέλειας, που λειτουργεί στην περιοχή συχνοτήτων 169,4MHz, για την οποία δεν απαιτείται άδεια χρήσης.
Κάθε πομπός και δέκτης μπορεί να στείλει και να λάβει δεδομένα και μετρήσεις σε αποστάσεις που ξεπερνούν τα 20Km (ανάλογα με τις συνθήκες οπτικής επαφής), καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση στην ύπαιθρο αλλά και σε πολλές άλλες εφαρμογές.
Ο πομπός διαθέτει τέσσερεις Ψηφιακές (DI) και δύο Αναλογικές (AI) εισόδους, ενώ ο δέκτης τέσσερεις εξόδους Ρελέ (DO) και δυο Αναλογικές εξόδους (AO), που μπορούν να συνδυαστούν σε διαφορετικές διατάξεις (πομπών και δεκτών), ανάλογα με την ανάγκη της εφαρμογής.
Οι συσκευές λειτουργούν στην "License Free" περιοχή 169,4MHz ως 169,475MHz, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και πιο πρόσφατα την Ελληνική νομοθεσία, δηλαδή σε συχνότητες και με προδιαγραφές για τις οποίες δεν απαιτείται άδεια χρήσης ή άλλες οικονομικές και τεχνικές υποχρεώσεις από τον τελικό χρήστη των συσκευών.
Ο προγραμματισμός και η παραμετροποίηση του συστήματος γίνονται με ειδικό λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (το λογισμικό απαιτεί λειτουργικό σύστημα Windows XP sp3 ή μεταγενέστερο). Οδηγίες για την χρήση του λογισμικού παραμετροποίησης LFx169 Configuration Tool.
!! Για να παραγγείλετε τα συστήματα 169MHz χρησιμοποιήστε τις ανεξάρτητες σελίδες για το πομπό (LFT169) και τον δέκτη (LFR169), ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής σας.

ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα