Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Συστήματα Ασφαλείας » Ασύρματοι Συναγερμοί- GSM- Τερματικά » Ασύρματοι GSM » Συστήματα GSM PL » Αυτόνομο σύστημα συναγερμού ανιχνευτής κίνησης-πληκτρολόγιο all-in-one GSM alarm i-110
 
Αυτόνομο σύστημα συναγερμού ανιχνευτής κίνησης-πληκτρολόγιο all-in-one GSM alarm i-110 [06.00001]

Το Mobeye i-110 all-in-one είναι ένα σύστημα συναγερμού που προστατεύει εσάς και τα υπάρχοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στην περιοχή που χρήζει προστασίας και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό χρήστη που εσείς θα επιλέξετε.

Είναι ιδανικό για χώρους που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Με την ενσωματωμένη GSM μονάδα, τον ανιχνευτή κίνησης και τον αισθητήρα θερμοκρασίας, προστατεύει οποιαδήποτε θέση ή αντικείμενο έναντι των κινδύνων, αυτόνομα, χωρίς επιπρόσθετα αξεσουάρ, καλώδια ή την απαίτηση χρονοβόρων εργασιών εγκατάστασης και πολύπλοκου προγραμματισμού.

Τιμή στο κατάστημα: 320,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 313,000€ 


  • Αυτόνομο σύστημα συναγερμού ανιχνευτής κίνησης-πληκτρολόγιο all-in-one GSM alarm i-110
  • Αυτόνομο σύστημα συναγερμού ανιχνευτής κίνησης-πληκτρολόγιο all-in-one GSM alarm i-110

Η λειτουργία του Mobeye i-110 all-in-one είναι απλή. Μόλις ο παθητικός υπέρυθρος αισθητήρας (PIR) ενεργοποιηθεί, το Mobeye στέλνει μηνύματα από το GSM και ενεργοποιεί την εσωτερική σειρήνα. Επίσης μπορεί να παρακολουθεί τα όρια θερμοκρασίας. Το σύστημα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με έναν προσωπικό κωδικό και είναι σε θέση να στέλνει ειδοποιήσεις περιοδικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενεργός κατάσταση του συστήματος. Επίσης όταν οι μπαταρίες χρειάζονται αντικατάσταση, η συσκευή θα στείλει ένα SMS για να σας ειδοποιήσει. Οι μπαταρίες έχουν μεγάλη διάρκεια. Αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά, μπορούν να διαρκέσουν πάνω από ένα χρόνο.

Το I110 Mobeye επίσης προσφέρει στο χρήστη την επιλογή για σιωπηλό ή δυνατό συναγερμό μόλις οι παραβιάσεις ανιχνεύονται. Έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πιάσει τον δράστη τη στιγμή της παραβίασης, είτε ο συναγερμός να εκφοβίσει και να απομακρύνει τον δράστη.  Επιπλέον, αποστέλλεται  μήνυμα SMS καθώς επίσης πραγματοποιείται κλήση στους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχουν καταχωρηθεί από εσάς.

Ωστόσο, το Mobeye i110 δεν αποτελεί μόνο έναν αντικλεπτικό συναγερμό. Για την κατάλληλη προστασία αντικειμένων σας, υπάρχει επίσης ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα κατώτερα και/ή ανώτερα επιτρεπτά όρια θερμοκρασίας, τα οποία όταν ξεπερνώνται ειδοποιείστε άμεσα.

Οι μπαταρίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν γίνεται χρήση καθημερινών αναφορών ελέγχου, θα διαρκέσουν πάνω από ένα χρόνο, ενώ χωρίς τις αναφορές ελέγχου ακόμη περισσότερο. Μόλις οι μπαταρίες χρειαστεί να αντικατασταθούν θα λάβετε ένα SMS για την ένδειξη χαμηλής ενέργειας μπαταρίας.

Το Mobeye i110 έχει μια σειρά από απλές επιλογές ρυθμίσεων. Είναι δυνατό να σας αποστέλλεται κείμενο προσωπικής αναγνώρισης στην SMS αναφορά. Ο χρόνος καθυστέρησης κατά την είσοδο και η ευαισθησία του αισθητήρα μπορούν επίσης να ρυθμιστούν. Για να προσδιορίσετε τον κατάλληλο πάροχο για την SIM κάρτα σας, μπορείτε να λάβετε την ισχύ όλων των δικτύων στην περιοχή σας κι έτσι να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.
   
Κάποιες τυπικές εφαρμογές είναι:
Στο σπίτι των διακοπών, το σκάφος, το γκαράζ, την προσωρινή προστασία αντικειμένων σε οποιοδήποτε κτίριο, την προστασία από συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας κ.α. Το all-in-one σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα οπουδήποτε, χωρίς να απαιτούνται εργασίες εγκατάστασης η πολύπλοκος προγραμματισμός.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 90 x 161 x 35 (mm)
  • Τροδοφοσία: 4 * lithium 3V μπαταρίες
  • Διάρκεια ζωής μπαταριών: > 1 χρόνο
  • Ισχύς κατανάλωσης: < 50 microA
  • Εύρος περιοχής ανίχνευσης: 8 μέτρα
  • Θερμοκρασία: -10 έως +50 βαθμοί Κελσίου
  • GSM/GPRS: Quad band EGSM 900/1800 – 850/1900MHz

Σχετικά αρχεία:

Mobeye_i110.pdf

Mobeye_i110 (user manual).pdf

Functions_Specifications.pdf

Επόμενο >>
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα