Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειρισμοί / GSM - GPRS Εντολών - Ενδείξεων » Τηλεχειρισμοί - Kιτ - Δέκτες 50-100m, Γκαραζόπορτας, ρολών, Συναγερμών κλπ » 3002Rset t-Σετ τηλεχειρισμού 2 καναλιών
 
3002Rset t-Σετ τηλεχειρισμού 2 καναλιών [003207]

Σετ τηλεχειρισμού 2 καναλιών, με έξυπνες λειτουργίες.

Δέκτης τηλεχειρισμού 2 καναλιών με κυλιόμενο κωδικό. Μη αντιγραφόμενο secure rolling code.

Πολλές εφαρμογές σε συστήματα ασφαλείας, ρολά, γκαραζόπορτες.

Δυνατότητα προγραμματισμού στο κάθε κανάλι ξεχωριστά. Push on-Push off, Push on-off, με χρόνο, κτλ.

Εύκολος προγραμματισμός. 

Το σετ περιλαμβάνει 1 δέκτη (003205), 2 καναλιών και 2 χειριστήρια (002977) 4 καναλιών.

Τιμή στο κατάστημα: 44,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 41,000€ 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ  ΔΕΚΤΗ  2 & 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΜΙΚRA THΛ: 2109949879

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΥΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ (PUSH ON-OF)

-Πατάμε το κομπί AUTO LEARN του δέκτη  1 φορά πάμε στο κανάλι 1 του δέκτη και μας αναβοσβήνει  1 φορά το LED κάθε 2 sec.

-Πατάμε το πλήκτρο του  χειρηστηρίου 1 φορά και τότε το LED του δέκτη αρχίζει και αναβοσβήνει γρήγορα, τότε το αφήνουμε.

-Πατάμε το κουμπί  AUTO LEARN του δέκτη μία φορά για να σβήσει το LED. Αυτό το μπουτόν έχει προγραμματιστεί  PUSH ON-OF με χρόνο 3 sec. Αν θέλουμε να προγραμματίσουμε και άλλα μποτόν  άλλων τηλεχειρηστηρίων στο ίδιο κανάλι ξαναπατάμε το κουμπί AUTO LEARN και το LED αρχίζει να αναβοσβήνει  1 φορά κάθε 2 sec. Ξανακάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα μποτόν. Σε αυτή τη λειτουργία θα μπορούμε καρατώντας πατημένο το πλήκτρο του χειριστηρίου για όση ώρα θέλουμε να κρατάμε το ρελε 1 οπλισμένο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΑΦΗΣ (PUSH ON- PUSH OF)

--Πατάμε το κουμπί  AUTO LEARN του δέκτη μία φορά, πάμε στο κανάλι 1 του δέκτη και μας αναβοσβήνει  1 φορά το LED κάθε 2 sec.

-Πατάμε το πλήκτρο του  χειρηστηρίου 2 φορέ μέσα σε 5 sec.

-Πατάμε το κουμπί  AUTO LEARN να σταματήσει να αναβοσβήνει το LED. Αυτό θα προγραμματιστεί PUSH ON- PUSH OF (συγκρατημένη επαφή). Σε αυτή τη λειτουργία πατώντας μια φορά το μπουτόν στο χειριστήριο οπλίζουμε το ρελέ, ξαναπατώντας το αφοπλίζουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟ

-Πατάμε το κομπί AUTO LEARN του δέκτη  1 φορά πάμε στο κανάλι 1 του δέκτη και μας αναβοσβήνει  1 φορά το LED κάθε 2 sec.

-Πατάμε το πλήκτρο του  χειρηστηρίου και το κρατάμε πατημένο για όση ώρα θέλουμε να κάνει συγκράτηση στην επαφή, το LED του δέκτη θα αναβοσβήνει γρήγορα, όση ώρα κρατάμαι πατημένο το πλήκτρο του χειρηστηρίου, μόλις το αφήσουμε θα αναβοσβήσει πάλι 1 φορά κάθε 2 sec.

-Πατάμε το κουμπί  AUTO LEARN του δέκτη μία φορά για να σβήσει το LED, το πλήκτρο έχει προγραμματιστεί με χρόνο συγκράτησης.

Για να προγραμματίσουμε  χειριστήριο στο δεύτερο κανάλι του δέκτη μας πατάμε το κουμπί AUTO LEARN στο δέκτη 2 φορές , τότε το  LED αναβοσβήνει  2 φορέ μέσα σε 2 sec. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία ανάλογα με το πώς  θέλουμε να προγραμματίσουμε το κανάλι.

ΜΙΚRA THΛ: 210-9949879

RESET:

ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ AUTO LEARN ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ LED ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΉΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

 

 

Επόμενο >>
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα