Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειριζόμενοι Διακόπτες/Πρίζες » Δικτυακός Ελεγκτής - Lan Controller V3
 
Δικτυακός Ελεγκτής - Lan Controller V3 [25.00002]

Νέα συσκευή για απομακρυσμένη διαχείριση εξόδων και αισθητήρων μέσω δικτύου. Μπορείτε να ελέγξετε μέχρι 6 εξόδους ενώ παράλληλα υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία αισθητήρων όπως θερμοκρασία, υγρασία, τάση, ρεύμα, βροχής κλπ. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με Web Server, όπου παρουσιάζει τιμές διαφόρων τύπων αισθητήρων.Η συσκευή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην EE.

Εγγύηση 2 έτη


Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 118,000€ 


Νέα συσκευή για απομακρυσμένη διαχείριση εξόδων και αισθητήρων μέσω δικτύου. Μπορείτε να ελέγξετε μέχρι 6 εξόδους ενώ παράλληλα υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία αισθητήρων όπως θερμοκρασία, υγρασία, τάση, ρεύμα, βροχής κλπ. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με Web Server, όπου παρουσιάζει τιμές διαφόρων τύπων αισθητήρων. Η συσκευή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην EE και παρέχεται εγγύηση δύο ετών.

Προηγμένο Harware
Στη νέα έκδοση έχουν προστεθεί ενισχυτές για τη μέτρηση μικρών σημάτων, για παράδειγμα, η απλή και ασφαλή μέτρηση εναλλασσόμενου ρεύματος. Υπάρχουν επίσης έξοδοι ελέγχου PWM, για παράδειγμα η ένταση του φωτισμού ή η ταχύτητα ενός ηλεκτροκινητήρα. Για ευκολία εγκατάστασης σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις μπορεί να τροφοδοτείται από PoE. Η ενημέρωση του λογισμικού από τον χρήστη είναι πλέον πολύ εύκολη.

Νέες επεκτάσεις
Η νέα έκδοση σημαίνει επίσης νέες δυνατότητες επέκτασης - εκτός από τις ράγες, για την ανάγνωση θερμοκρασίας είναι διαθέσιμη η σειριακή θύρα I2C για την οποία έχουν κατασκευαστεί κατάλληλοι αισθητήρες. Υπάρχει διαθέσιμος ο αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας AM2320. Υπάρχει επίσης ένας νέο bus splitter 1wire με I2C και ένα νέο relay board. Τα Splitter και PCB ρελέ μπορούν να τοποθετηθούν σε ράγα DIN.

Νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας
Εκτός από την χρήση HTTP και SNMP στην προηγούμενη έκδοση για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές, προστέθηκε επίσης υποστήριξη για ένα νέο πρωτόκολλο MQTT που αναπτύχθηκε και διατέθηκε από την IBM για εφαρμογές IoT. Με βάση αυτό το πρωτόκολλο θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία απομακρυσμένης συλλογής δεδομένων, επεξεργασία και προβολή δεδομένων που αποστέλλονται από την Lan Controller, καθώς και εξόδους ελέγχου, ακόμη και όταν η συσκευή βρίσκεται πίσω από ένα δρομολογητή-router.

Σύγχρονος Web Server
Ο αποδοτικός επεξεργαστής 32-bit βοηθά στη δημιουργία ενός σύγχρονου Website με υψηλή λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία. Το πτυσσόμενο μενού, τα λειτουργικά γραφικά, τα sliding boxes και τα κουμπιά βοηθούν σε μια άνετη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την ορατότητα των στοιχείων και να φορτώσετε το φόντο σας δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες για configuration και εφαρμογή για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τον ελεγκτή ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχεδιασμός συμβάντων
Η νέα έκδοση έχει πιο εκτεταμένες λειτουργίες προγραμματισμού ενεργειών. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τις συνθήκες ταυτόχρονα σε δύο εισόδους και να κάνετε ρυθμίσεις όταν πρόκειται να οδηγηθεί η έξοδος.

Χρονοπρογραμματισμός
Χρήσιμος για πολλές εφαρμογές είναι ο Scheduler που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τη συσκευή σε καθορισμένο χρόνο ή για καθορισμένη περίοδο. Παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες για να ρυθμίσετε όχι μόνο την ημέρα της εβδομάδας αλλά και μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

MQTT SERVER MQTT.ATS.PL
Είναι η λύση που συμπληρώνει τη λειτουργικότητα του Lan Controller v3. Η πρόσβαση είναι δωρεάν για μη επαγγελματίες χρήστες έως και 5 συσκευών.

Ο διακομιστής είναι σχεδιασμένος για λειτουργία 4 πυρήνων:

Συλλογή δεδομένων που προέρχονται από τους αισθητήρες του Lan Controller και παρουσίασή τους
Ρύθμιση φίλτρων για εισερχομενα δεδομένα για σκοπούς αποστολής θεμάτων MQTT: Μορφή / Φίλτρο / Θέμα (για παράδειγμα για τον έλεγχο των εξόδων μίας συσκευής με βάση τις μετρήσεις των αισθητήρων άλλων Lan Controller),
Έλεγχος σύμφωνα με τον μεγάλης χωρητικότητας χρονοπρογραμματισμό: Διαχείριση εργασιών
Έλεγχος του Lan Controller από smart home εφαρμογή ή από website

Τάση τροφοδοσίας: 8-55V
Κατανάλωση ενέργειας: 0.5W - without relays
PoE τροφοδοσία: Ναι, passive
Interfaces: 100Mbit / s ethernet
Relay: 255VAC 10A
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -20 to + 85 ° C
Διαστάσεις: 60x68mm
Βάρος: 50g

 

Σχετικά αρχεία:

Manual_Lan_Controller_V3.pdf

Video

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα