Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
 

O δικτυακός τόπος www.mikra.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και συναφών προϊόντων, προέκταση του φυσικού καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο (ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) ΣΑΒΒΕΛΗ ΔΩΡΟΘΕΑ-ΡΟΖΑ που εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, οδός Πολεμιστών 6 Α Τ.Κ. 16452, ΤΗΛ. 210 9949879, ΦΑΞ 210 9949874, με ΑΦΜ 041086317, υπάγεται στην ΔΟΥ Ηλιούπολης – Αργυρούπολης.

Σας καλούμαι, πριν περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να συμβουλευτείτε  προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.  Σε περίπτωση μη αποδοχής κάποιου εκ των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων σας συμβουλεύουμε να  αποφύγετε τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι υπηρεσίες του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων.

 

Όροι :

 

Πληροφορίες -Προϊόντα

Το www.mikra.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους και να δεσμεύεται για την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών και υπηρεσιών της παρούσης ιστοσελίδας.  Διατηρεί όμως  την επιφύλαξη για τυχόν απρόβλεπτων τεχνικών ή ορθογραφικών λαθών ή την ακούσια διακοπή της λειτουργίας της λόγω ανωτέρας βίας.

Το www.mikra.gr έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες για τροποποιήσεις, διορθώσεις και αλλαγές στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο που αποτελείται από πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, αλλά και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου www.mikra.gr ως ακριβώς έχουν.

Αποποίηση ευθύνης

Το www.mikra.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προβλήματα ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τις σελίδες του, η χρήση τους γίνεται με ευθύνη όσων τις χρησιμοποιούν.

To www.mikra.gr δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών – πελατών για ζημιές που τυχόν θα προκύψουν από την εκτέλεση ή την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους εκτός των παραγράφων «Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων».

 To www.mikra.gr  επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Επίσης ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει στην παρούσα φάση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που διαθέτει. Εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών -  καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων που καταγράφονται στις σελίδες του.

Το www.mikra.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών σελίδων και μέρη των οποίων πιθανών παρουσιάζονται στις σελίδες του.

Το www.mikra.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την εγκυρότητα ή αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής ή  ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημίες (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση, δεδομένων, κλπ.) από επισκέπτες του www.mikra.gr ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή τη χρήση του δικτυακού τόπου ή σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων, σε προϊόντα, υπηρεσίες ή  πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο,τιδήποτε (ιδίως έγγραφα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και γενικότερα αρχεία ηλεκτρονικής μορφής αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων) δημοσιεύεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία αυτής και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους. 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναμετάδοση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, χρήση, δημοσίευση, διανομή ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δημόσια, εμπορική (μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας) ή μη εκμετάλλευση των περιεχομένων αυτής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Επιτρέπεται ρητώς η χρήση περιεχομένων της σελίδας από μέλη-πελάτες  ή απλούς χρήστες, μόνο για αποθήκευση σε μεμονωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή για καθαρά ιδιωτική χρήση και με την προϋπόθεση ότι διακρίνεται ευκρινώς η προέλευση των περιεχομένων από την ιστοσελίδα «www.mikra.gr ».

 

Προσωπικά Στοιχεία - Δεδομένα

Η ιστοσελίδα www.mikra.gr δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών - πελατών της, παρά μόνο όταν αυτοί της τα παρέχουν με τη θέλησή τους.

 Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ως πελάτης μας, να κατανοήσετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Προκειμένου να προβείτε σε παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, ο αριθμός του τηλεφώνου σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας θα σας ζητηθεί εππλέον και ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως και ο κωδικός της κάρτας. Επίσης με την καταχώρηση της παραγγελίας σας αποδέχεστε ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες κοινοποιήσεις στην δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.  GGΔιεκπεραίωση της συναλλαγής σας

 Για την διεκπεραίωση της συναλλαγής ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για το σκοπό αυτό, ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά στοιχεία σας με άλλα εμπλεκόμενα μέρη, όπως εμπορικούς συνεργάτες του ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, μεταφορικές - ταχυδρομικές εταιρείες, ή ακόμη και κρατικές αρχές. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σχετικά με μια συναλλαγή, στα πλαίσια έρευνας ικανοποίησης πελατών ή ακόμη και για έρευνα αγοράς. Όμως μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Αν δεν συμφωνείτε με τη συλλογή, χρήση και διάθεση των προσωπικών σας πληροφοριών, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα www.mikra.gr διαφορετικά θα πρέπει να συναινέσετε με τους όρους που αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Ευθύνη Χρήστη/ Αποζημίωση Εταιρίας

Οι χρήστες της ιστοσελίδας  www.mikra.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου περιεχομένου, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

Επίσης οι χρήστες της σελίδα με δική τους δαπάνη, θα αποζημιώσουν την ιστοσελίδα www.mikra.gr, τους υπαλλήλους της, τους εκπροσώπους της, τους προμηθευτές της, τους συνεργαζόμενους με αυτήν και τους αντιπροσώπους της, για κάθε απαίτηση, αγωγή, ενέργεια, ή άλλη διαδικασία που εγέρθηκε εναντίον της ιστοσελίδας www.mikra.gr και βασίζεται, σε ανακριβή καταχώρηση στοιχείων κατά την εγγραφή τους, σε κακή χρήση της ιστοσελίδας από μέρους τους ή από μέρους οποιουδήποτε χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή ή σε περίπτωση παραβίασης των συμφωνιών ή συμβάσεων τις οποίες έχουν συνάψει με το παρόν έγγραφο.

 

Ασφάλεια

Η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του ηλεκτρονικού κατάστηματος www.mikra.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κάθε φορά που συνδέεστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.mikra.gr, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ είναι εμπιστευτικές και η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, όπως λόγου χάριν για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mikra.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτόματη Αποσύνδεση

Όταν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για λίγα λεπτά της ώρας τότε από το σύστημα γίνεται αυτόματη αποσύνδεση των μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mikra.gr

 

Αγορά Προϊόντων
Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας αλλά και στην κεντρική σελίδα με τις ανάλογες φωτογραφίες. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με
3-4 clicks.
Όταν επιλέξετε αγορά, το σύστημα θα σας καθοδηγείται βήμα προς βήμα μέσα από τις αυτόματες υποδείξεις στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Στην συνέχεια το κατάστημα θα έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας, προκειμένου να επιβεβαιώσει την παραγγελία.
Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος, το τελευταίο θα έχει την υποχρέωση να σας αποκαταστήσει με δικά του έξοδα. Σε κάθε περίπτωση όμως και προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε, να διορθώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Αγορά προϊόντος μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Στην περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας (για την ασφάλεια σας), ενδέχεται η κλήση να καταγραφεί.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω  ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή  μέσω της φόρμας Επικοινωνία του δικτυακού τόπου.

Πληρωμή της παραγγελίας
Για να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας υπάρχουν 4 τρόποι πληρωμής:
1.    Πληρωμή με αντικαταβολή
2.    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
3.    Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
4.    Πληρωμή στο κατάστημα

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή)

Πληρώνετε απευθείας στην εταιρία μεταφοράς το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας κατά την παράδοση της αποστολής σας.
Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών με courier είναι, 3.00€ για την Αθήνα και για την υπόλοιπη Ελλάδα– Επαρχία 4.00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για τις αποστολές με courier  είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, με επιπλέον κόστος 2.00€ για όλη την ελληνική επικράτεια (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).  Για κάθε επιπλέον κιλό για την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα – Επαρχία κόστος 1.10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Για αποστολές δεμάτων μεγαλύτερου βάρους και όγκου ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής σας.
Σημείωση: Για να μην έχετε χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της courier στην πλησιέστερη πόλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση (έμβασμα) σε τραπεζικό λογαριασμό  ή με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Πληρωμή και με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (με απόλυτη ασφάλεια) με πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας. Το www.mikra.gr συνεργάζεται με την τράπεζα
Πειραιώς και σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.
Το www.mikra.gr  αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι ασφαλείς και απόρρητες και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (έμβασμα). Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο μας στο τηλέφωνο 210 9949879 ή στο φαξ 210 9949874 ή στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσή σας στο e-mail: info@mikra.gr για την επιβεβαίωση της πληρωμής.


Alpha Bank
IBAN: GR34 0140 1360 1360 0231 0015 866


Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 086/882130-50
IBAN: GR 0801100860000008688213050


Δικαιούχος:  ΣΑΒΒΕΛΛΗ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΡΟΖΑ


Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας
Μπορείτε ακόμη να πληρώσετε και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας
κατάστημα, στη διεύθυνση Πολεμιστών 6Α Αργυρούπολη Αθήνα.
Στείλτε μας με fax στο 210-9949874, το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής και μείς θα κινήσουμε αμέσως την διαδικασία για την παραλαβή της παραγγελία σας.

Αν όμως χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να μας στείλετε με e-mail στο info@mikra.gr την απόδειξη της κατάθεσης για την αποστολή της παραγγελίας σας. Το κόστος ανά παραγγελία για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα είναι: 0,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%).


Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφή Προϊόντος
Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφή Προϊόντος
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας.
Μπορείτε ακόμη να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 9949879 και χωρίς καμία επιβάρυνση μέσα σε 24 ώρες.
Στις περιπτώσεις που το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος, π.χ. λάθος της παραγγελίας, της τιμολόγηση, της αποστολής κ.λ.π), ο πελάτης έχει το δικαίωμα της επιστροφής του προϊόντος εντός δύο εργάσιμων ημερών από την παράδοση, αρκεί το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι στην αρχική της κατάσταση, δηλαδή,  χωρίς να έχει αποσφραγισθεί.
 Στις περιπτώσεις αυτές το κατάστημα αναλαμβάνει την ευθύνη  για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα του καθώς και για την αντικατάστασή του, υπό την προϋπόθεση όμως ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα επιστρέφονται από τον πελάτη προς το κατάστημα με τον ίδιο τρόπο και την ίδια εταιρεία μεταφορών που παραλήφθηκαν.
 Όταν το προϊόν δεν επιστραφεί εντός δύο εργάσιμων ημερών, τότε το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.
Όταν το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη παρουσιάζει ελάττωμα ή είναι κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή κατεστραμμένο κατά την μεταφορά του, ο πελάτης δύναται να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος. Επίσης, μπορεί ακόμη και εάν το έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν όμως πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παρελήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς περαιτέρω φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές το κατάστημα αναλαμβάνει τα τέλη  επιστροφής του προϊόντος στην έδρα του καθώς και τα τέλη αποστολής για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός δύο εργάσιμων ημερών, τότε το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή του προϊόντος.
Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε και δεν ικανοποιεί (από λάθος εκτίμηση, επιλογή κλπ) τις απαιτήσεις του πελάτη, τότε το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη και υποχρέωση για αλλαγή του προϊόντος.

Εγγύηση Πωλούμενων Προϊόντων

Ο χρόνος εγγύησης των  προϊόντα, καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους ή του επίσημου εισαγωγέα που ποικίλει ανάλογα με την πολιτική κάθε κατασκευαστή προϊόντος ή της αντιπροσωπείας που τα εισαγάγει. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, (σχετικά με το χρόνο εγγύησης ενός προϊόντος), προτείνουμε να ελέγχετε τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι, Οι ηλεκτρικές συσκευές και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα  καλύπτονται από εγγύηση 12-24 μήνες. Οι αισθητήρες καμερών όμως καλύπτονται μόνο με 6 μήνες εγγύηση.

Δεν καλύπτονται από εγγύηση, κάποια αναλώσιμα υλικά, όπως λάμπες, λυχνίες,  μπαταρίες, μύτες κολλητηριών κλπ.
Οι βλάβες που προκλήθηκαν από εσφαλμένο χειρισμό, βραχυκύκλωμα (διαφορετική τάση ρεύματος), υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία (πέραν της αναγραφόμενης τιμής στις οδηγίες), υγρασία και βλάβες από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως κεραυνός, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ.

Δεν καλύπτεται από εγγύηση επίσης τα έξοδα μεταφοράς (παραλαβής και παράδοσης).

Η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ θα τηρεί σειρά προτεραιότητας για όλες τις συσκευές προς επισκευή.
Η συσκευή θα επισκευάζεται μόνον για την αναγραφόμενη περιγραφή της βλάβης.
Στις συσκευές εκτός εγγύησης η επισκευαζόμενη βλάβη έχει 3 μήνες εγγύηση.
Μετά την παρέλευση 3 μηνών από την επισκευή η ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δεν φέρει καμία ευθύνη.
Ο τιμοκατάλογος υπηρεσιών service της ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ποικίλει ανάλογα με τον κάθε κατασκευαστή προϊόντος ή της αντιπροσωπείας.
Δείτε τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών για προϊόντα της εταιρίας TELEIMPEX A.E. (Tele)
Δείτε τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών για προϊόντα της εταιρίας Sigma

Στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα γίνεται καθημερινά ενημέρωση των τιμών των προϊόντων. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κοινού.

Για την πολιτική της εγγύησης των προϊόντων (όταν δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα)  η εταιρία μας είναι πρόθυμη να σας ενημερώσει για τον πάροχο της εγγύησης, το διάστημα της εγγύησης, το διάστημα αποκατάστασης της βλάβης καθώς και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία, γραπτά (με e-mail), τηλεφωνικά ή και με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.

Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα