Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Τρόποι Παραγγελίας
 

1. Παραγγελία On-Line 
Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο, ενώ βρίσκεστε μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος από την προσθήκη στην αγορά του προιόντος.

2. Τηλεφωνικά 
Παράλληλα  με τη δυνατότητα που έχετε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας  (τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος) στο τηλέφωνο 210 9949879, μπορείτε και να προχωρήσετε στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

3. Μέσω Φαξ 
Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε στο φαξ 210 9949874 όλο το 24ωρο.
 
4. Με e-mail 
Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο: info@mikra.gr

Σημείωση: Στις παραγράφους 1, 3 και 4 μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας όλες τις ώρες και τις ημέρες  συμπεριλαμβανομένων γιορτών και αργιών.

Tα τιμολόγια θα εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν κατά την παραγγελία τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα,  διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο.

Τα τιμολόγια τα οποία θα εκδίδονται για περιοχές  οι οποίες υπόκεινται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, η παράδοση των εμπορευμάτων θα γίνεται στην περιοχή όπου εδρεύει η εταιρεία.

Για  οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210-9949879 ή στο e-mail: info@mikra.gr

Η εταιρία ΜΙΚΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σας δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες σας  με βάση την διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων όπως προβλέπεται από τους  γενικούς όρους στο www.mikra.gr  που ισχύουν για τις πωλήσεις προϊόντων.

 

Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα