Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Οι νέοι αισθητήρες Effio της Sony
 

Τον Ιούνιο του 2009, η Sony κυκλοφόρησε τον αισθητήρα "Effio" (CXD4112GG CXD4813GG +), o οποίος επιτυγχάνει υψηλή ευαισθησία, υψηλή ανάλυση εικόνας και θεωρείται κορυφή στην αγορά των  καμερών ασφαλείας.
Το σύστημα «Effio –E» (CXD4127GG CXD4816GG +), της σειράς "Effio" σε συνδυασμό με το σύστημα ICX672AKA/ICX673AKA ανέπτυξε πρόσφατα αισθητήρες εικόνας CCD, όπου οι χρήστες μπορούν να πάρουν το προβάδισμα στα συστήματα ασφάλειας με την αγορά της κάμερας, η οποία απαιτεί πλέον υψηλή ευαισθησία και υψηλή ανάλυση.


Ο αισθητήρας της Sony "Effio-E" είναι ένα σύστημα αισθητήρων υψηλής ευαισθησίας και υψηλής ανάλυσης για κάμερες ασφαλείας, με έγχρωμο CCD αισθητήρα 480K/570K Pixel εικόνας και με διαγώνιο 6,0 χιλιοστά (Τύπος 1/3) 480K/570K-Effective.


Οι αισθητήρες "Effio" CXD4127GG και CXD4816GG με λειτουργίες Built-in OSD έχουν εκτεταμένη λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα εικόνας. Είναι επεξεργαστές σήματος (τσιπ) της Sony που προσφέρουν, εικόνα υψηλής ανάλυσης με υψηλής αναλογία S/N (λόγος σήματος προς θόρυβο) και εξαιρετικό χρώμα αναπαραγωγής.
 Έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ασφαλείας για υψηλή ευαισθησία, υψηλή ανάλυση στην ποιότητα της εικόνα και άριστη αναπαραγωγή των χρωμάτων που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς «Effio».  
Ο αισθητήρας  "Effio-E" αποτελείται από δύο ολοκληρωμένα (2-chip), ένα αναλογικό IC (AFE: CXD4816GG) και έναν επεξεργασίας σήματος IC (DSP: CXD4127GG) που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων CCD των 510H, 760H, 960H (Βλέπε σχήμα 1).

Αυτοί οι αισθητήρες νέας γενιάς, λόγω της συμπαγής συσκευασίας τους, επιτυγχάνουν το ήμισυ ½ της κατανάλωση ρεύματος και την ελαχιστοποίηση των διαστάσεων από εκείνο των σημερινών  αισθητήρων που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαμε στις κάμερες ασφαλείας.


Εκτεταμένη λειτουργικότητα και Υψηλή ποιότητα εικόνας
Ακόμη οι αισθητήρες «Effio-Ε" περιλαμβάνουν το σύστημα entrylevel
(λειτουργία μείωσης θορύβου), αλλά και τη λειτουργία ATR (προσαρμοστική αναπαραγωγή ήχου) που βελτιώνει την αντίθεση σε φωτεινές / σκοτεινές περιοχές και HLC (highlight) που εξισορροπεί την φωτεινότητα απέναντι στους  ισχυρούς προβολείς τη νύχτα, με αποτέλεσμα να βελτιώνει την ορατότητα και να παρέχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας. (Φωτογραφία 1)
Εκτός από την υφιστάμενη μέθοδο για την στατική ανίχνευση και διόρθωση του λευκού pixel, περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά μια δυναμική μέθοδος που μπορεί να ρυθμίσει και το δευτερεύοντα λευκό pixels.
 Όταν συνδυαστεί  ο αισθητήρας με τα ολοκληρωμένα ICX672AKA/ICX673AKA 960H CCD, μπορεί να προσφέρει την υψηλή οριζόντια ανάλυση των 650TVL (γραμμών TV) ή και υψηλότερη. (Βλέπε Πίνακας 1.)

Λειτουργίες Built-in OSD
Επιπλέον ο αισθητήρας "Effio-E" περιλαμβάνει OSD (ενδείξεις επί της οθόνης) λειτουργία που επιτρέπει ρυθμίσεις των παραμέτρων της κάμερας στην οθόνη.
Αυτή η λειτουργία παρέχει προκαθορισμένο μενού σε οκτώ γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, κινέζικα, ρωσικά, και Ιαπωνικά) και επιτρέπει εύκολες ρυθμίσεις της κάμερας.  

"EXview HAD CCD II" ICX672AKA/ICX673AKA
Ο "ExView HAD CCD II" ICX672AKA/ICX673AKA με οριζόντια ανάλυση: 960H CCD παρέχει υψηλή ευαισθησία και υψηλή ποιότητα εικόνας.  Είναι ένας
αισθητήρας CCD με ευαισθησία  περισσότερη από 1000 mV ανά 1 μm2 
Ο αισθητήρας ICX672AK A /ICX673AKA 960H  έχει εξελιγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει και αυτήν του "ExView HAD CCD II"  
Σε σύγκριση με τον ICX638BKA /ICX639BKA, αυτοί οι νέοι αισθητήρες έχουν  επιτύχει ένα υψηλό επίπεδο εικόνας  με υψηλή ευαισθησία.
(Βλ. σχήμα 2, πίνακας 2, και τον πίνακα 3.

Επιστροφή
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα