Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
WDR (Wide Dynamic Range) Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού σε κάμερες ασφαλείας
 

Η WDR ρύθμιση σε κάμερα ασφαλείας, χρησιμοποιείται κυρίως για να εξαλείψει τις έντονες διαφορές στα επίπεδα φωτισμού. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται συχνά σε εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία και άλλα κτίρια που έχουν μεγάλα παράθυρα ή εισόδους.

Δηλαδή όταν σε έναν κλειστό επιτηρούμενο  χώρο, με σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτισμού, εισέλθει από ένα άνοιγμα (παραθυρο) έντονο ηλιακό φως, μία συμβατική κάμερα θα μας δείξει μαύρο στην οθόνη και μόνον από το παράθυρο και έξω ο χώρος θα είναι διακριτός. Μια κάμερα όμως που διαθέτει WDR, θα εξισορροπήσει τα επίπεδα φωτισμού και θα βελτιώσει σημαντικά την εικόνα.

 Αυτό επιτυγχάνεται διότι η κάμερα με WDR, λαμβάνει ταυτόχρονα δύο εικόνες για κάθε καρέ.  Η πρώτη εικόνα σαρώνεται σε κανονικές συνθήκες φωτισμού, ενώ η δεύτερη εικόνα λαμβάνεται με μεγάλη ταχύτητα, από την περιοχή εστίασης με  το δυνατό φως. Δηλαδή, η μία εικόνα προέρχεται από την μη φωτιζόμενη περιοχή και η άλλη από την φωτιζόμενη. Οι δύο εικόνες αναλύονται από τον ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, εξισορροπούνται και αποδίδονται σε μία απολύτως ικανοποιητική και διακριτή εικόνα.

Kάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με WDR 

Κάμερες ασφαλείας Dome οροφής με WDR 

Κάμερες Speed Dome με WDR

 

Επιστροφή
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα