Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Σύνδεση Καταγραφικού στο Internet
 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET

Η Artion Security Systems διαπιστώνοντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εγκαταστατών δεν γνωρίζει τον τρόπο σύνδεσης ενός καταγραφικού με το INTERNET, ετοίμασε έναν αναλυτικό οδηγό που περιγράφει την όλη αυτή διαδικασία.

Ο οδηγός αυτός είναι γραμμένος με πολύ απλά λόγια έτσι ώστε να είναι εύκολα κατανοητός από τεχνικούς που δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των IP δικτύων.

Στο τέλος του οδηγού υπάρχουν 4 παραδείγματα από διαφορετικά router της αγοράς που περιγράφουν αναλυτικά τον τρόπο ανοίγματος των θυρών στα router.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους τεχνικούς ότι εάν ο πελάτης τους δεν διαθέτει static IP στο χώρο που θα εγκατασταθεί το DVR ή οι ίδιοι δεν διαθέτουν λογαριασμό DYNDNS, τότε μπορούν να χρησιμοποιούν τα καταγραφικά της TVT τα οποία διατίθενται απο την εταιρεία μας και έχουν δικό τους δωρεάν DDNS server (dvrdydns)  για την σύνδεση του DVR με το INTERNET χωρίς κανένα κόστος και με άριστα αποτελέσματα.

Τέλος, η εταιρεία μας έχει ετοιμάσει αναλυτικές Ελληνικές οδηγίες και για τους δύο τύπους καταγραφικών που αντιπροσωπεύει, TVT και KTEC, και μπορούμε να σας τις στείλουμε όποτε μας ζητηθούν.

Κατεβάστε τον οδηγό σύνδεσης DVR στο Internet εδώ

Επιστροφή
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα