Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Συστήματα Ασφαλείας » Τηλεφωνητές - GSM Modules – GPRS » RTM-1 Μονάδα τηλεφωνητή και τηλεχειρισμού με φωνητικά μηνύματα για τον πίνακα APOLLO.
 
RTM-1 Μονάδα τηλεφωνητή και τηλεχειρισμού με φωνητικά μηνύματα για τον πίνακα APOLLO. [5003011]

To RTM-01 της Sigma είναι μία συσκευή 2 σε 1 η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα APOLLO

και αφενώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεφωνητής, αφαιτέρου δε σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση, μέσω ενός κινητού τηλεφώνου ή μίας απλής τονικής τηλεφωνικής συσκευής.

 Επιπλέον, η RTM-01 σας ενημερώνει και για την ζώνη του κέντρου που έδωσε τον συναγερμό. Αυτό και μόνο, αποτελεί μία ξεχωριστή και εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια ζώνη του συναγερμού σας είναι αυτή που έδωσε τον συναγερμό.

 

 

Τιμή στο κατάστημα: 90,000€ 
Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 70,569€ 


Η ασφάλεια της επικοινωνίας επιτυγχάνεται με την χρήση των κωδικών που ήδη χρησιμοποιείτε για την όπλιση και την αφόπλιση του συναγερμού σας και η καθοδήγηση – επιβεβαίωση των χειρισμών γίνεται με φωνητικές εντολές.

Επίσης, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος (οπλισμένο, αφοπλισμένο, συναγερμός), για τις ζώνες που έχουν απομονωθεί, καθώς και για την κατάσταση της μπαταρίας, της τροφοδοσίας και των εξόδων PGM.

Όλα αυτά, με φωνητικά μηνύματα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οδηγίες Χρήσεως και Εγκατάστασης

Για την εγγραφή του μηνύματος της επιλογής σας, όταν χρησιμοποιείτε το RTM-01 και ως τηλεφωνητή, είναι απαραίτητη η χρήση του εγγραφέα φωνής VRP - 02 .

 
 

 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα