Αρχική Εταιρία Υπηρεσίες Tα Νέα Μας SiteMap
Eπικοινωνία Ελληνικά English
Τα Προϊόντα μας
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τρόποι Παραγγελίας
Στάδια παραγγελίας
Tρόποι Πληρωμής
Έξοδα Αποστολής

 
Tηλεχειρισμοί / Αυτοματισμοί » Τηλεχειρισμοί / GSM - GPRS Εντολών - Ενδείξεων » Τηλεχειρισμοί GSM /GPRS Μέσω Κινητού ή Σταθερού,Wifi, BlueTooth » Τηλεχειρισμοί GSM Αντλιοστασίων και Δεξαμενών » ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΩ GSM
 
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΩ GSM [MT812]

Είναι ένας οικονομικός GSM Τηλεχειρισμός για χρήση σε αντλιοστάσια. Τοποθετείται μέσα στον ηλεκτρικό πίνακα του κινητήρα της αντλίας και απαιτεί ελάχιστο χώρο.
Ο χειριστής μπορεί με το κινητό του τηλέφωνο, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS ή αναπάντητων κλήσεων να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την λειτουργία του αντλιοστασίου από οποιαδήποτε απόσταση.

Τιμή internet(Με Φ.Π.Α.): 334,000€ 


Είναι ένας οικονομικός GSM Τηλεχειρισμός για χρήση σε αντλιοστάσια. Τοποθετείται μέσα στον ηλεκτρικό πίνακα του κινητήρα της αντλίας και απαιτεί ελάχιστο χώρο.  Περιλαμβάνεται κεραία τύπου CAGSM και λειτουργεί με κοινή κάρτα SIM από οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
Προσαρμόζεται στο κύκλωμα εκκίνησης με μια απλή και γρήγορη συνδεσμολογία. Ο χειριστής μπορεί με το κινητό του τηλέφωνο, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS ή αναπάντητων κλήσεων να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την λειτουργία του αντλιοστασίου από οποιαδήποτε απόσταση. Αμέσως μετά το χειρισμό λαμβάνει μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω SMS. Επίσης ειδοποιεί σε περίπτωση βλάβης της αντλίας (π.χ. πτώση θερμικού).
Αναβάθμιση φορητών τηλεχειρισμών: Το σύστημα MT812 μπορεί να αντικαταστήσει παλιότερα συστήματα τηλεχειρισμού  χωρίς τροποποιήσεις στην συνδεσμολογία (αφορά τα προϊόντα PT600, PT605 και PT610).

modem Dual or Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900
κεραία Eξωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
τροφοδοσία 230V AC / 50Hz, µέγιστη κατανάλωση 10W
ενδείξεις Δύο led για τα Relay (MT811) και δύο κατάστασης λειτουργίας (MT812)
βάση σύνδεσης Τύπου λυχνίας, 11p
είσοδοι Δύο (2) είσοδοι ψυχρής επαφής
έξοδοι ρελέ Δύο (2) έξοδοι relay START - STOP 230V / 10A - AC1

 

<< Προηγούμενο  |  
Σας προτείνουμε επίσης:
Καλάθι Αγορών
Άδειο καλάθι
0,000€ 
Προσφορές
Νέα Προϊόντα